Wintervertellingen in Baardegem

Vroeger, toen er nog geen radio, TV of internet bestond, gebeurden er af en toe zaken die men niet kon verklaren en die meestal toegeschreven werden aan bovennatuurlijke maar vooral duistere krachten. ’s Avonds werden deze verhalen dan met veel drama verteld rond de kachel of het haardvuur.

Op vrijdag 22 oktober 2021 organiseerde de Heemkundige Kring De Faluintjes, samen met de Dorpsraad Baardegem en Ferm, een vertelavond om dit gebruik in ere herstellen. De vertellingen startten om 19u15.

De Dorpsraad en Ferm zorgden ervoor dat u doorlopend kon kiezen uit drie soorten soep met brood, een kop koffie met verse appelcake en tal van biertjes en frisdranken aan democratische prijzen.

enkele sfeerbeelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *